De Kunst van moeiteloos ZIJN

“De Kunst van moeiteloos ZIJN”

door Henny Cramers

Een boek over hoe het leven moeiteloos kan, eenvoudig door ons denken te veranderen. Door andere gedachten te denken dan we gewend zijn.

Over hoe ZIJN moeiteloos kan, moeiteloos is. Dat “spiritueel bewustzijn” geen lange weg hoeft te vergen, geen moeilijke oefeningen, geen discipline. Dat voor iedereen is weggelegd, wat “spirituele leiders” onderwijzen, prediken of leven. Eenvoudig. “Nirvana is only a few Mindf*cks away”

De inhoud is tegelijk praktisch en filosofisch. Zowel gids als denkraam. Tegelijk geruststellend en overhoop gooiend. Het is eigenzinnig én niets nieuws. Er bestaat niet zoiets als duaal of non duaal, alles is beide. Alles is zowel illusie als werkelijkheid. Het is niet mogelijk onderscheid te maken en het is niet mogelijk geen onderscheid te maken. Dikke lol dus.

Dit boek is voor iedereen die zijn denken op de proef wil stellen. En vooral ook voor elk die dat niet wil. Voor iedereen die niet in heilige huisjes gelooft. En zeker ook voor allen die heilig in heilige huisjes geloven.

Het is een boek voor iedereen die gelooft, of wenst, of weet, of hoopt dat het leven moeiteloos kan, die wil geloven dat de hemel op aarde mogelijk is. En voor iedereen die zichzelf wil bewijzen dat dat niet zo is. Een boek voor iedereen die wil kiezen en die het leven van zijn of haar eigen keuze wil leven. Zonder enige reserves.

De Kunst van moeiteloos ZIJN” is mijn eerste boek.

Product van 21 dagen schrijven in augustus 2012. Na 3 weken schrijven waren 21 hoofdstukken het resultaat die 120 pagina’s A4 bleken te omvatten. Dit werd een boek van 179 pagina’s, uitgegeven door Uitgeverij U2pi Voorburg, 1e druk februari 2014.

Boek bestellen:

De Kunst van moeiteloos ZIJN (Bol.com)

Lezersreacties:

http://www.hennycramers.com/dekunstvanmoeitelooszijn/lezersreacties

  • Inspiratie en coaching voor succesvolle nieuwetijds relatie

    >
    %d bloggers liken dit: