eBook Hart Intelligentie

Gratis eBook Hart Intelligentie downloaden

Cover eBook NL - Hart Intelligentie (640) web

Hart Intelligentie leren doe je het beste in de praktijk, door het te oefenen en toe te passen. Tijdens Hart Cirkels wordt de tijd vooral daarvoor gebruikt en zo weinig mogelijk voor theoretische uitleg.

Toch is het fijn wat achtergrond te weten. Daarom dit eBook.  Het heeft als intentie je voor te bereiden op het deelnemen aan een Hart Cirkel, of als naslag. En voor wie volledig nieuw is met Hart Intelligentie en Hart Cirkels als eerste kennismaking.

Vul hieronder je gegevens in en je kunt het eBook (21 pp) gelijk downloaden:


NOOT Zoals gezegd pretendeert dit eBook niet om je de praktijk van Hart Intelligentie te leren. In het Engels zeggen ze wel “words don’t teach”. We leren vooral van ervaringen en Hart Intelligentie is gebaseerd op beleven, op doen, op ondergaan. Het eBook ‘Hart Intelligentie’ is evenmin een substituut voor het materiaal van Christian Pankhurst. Vooral als je Heart IQTM professioneel wilt toepassen, bijvoorbeeld als coach, en zeker als je zelf Hart Cirkels wilt gaan faciliteren, nodig ik je graag uit om je te oriënteren op de trainingen en events van Christian. De beste bron daarvoor is www.heartiq.com. Of bezoek zijn persoonlijke site www.christianpankhurst.com, waar je je ook kan inschrijven voor gratis video’s.

2 thoughts on “eBook Hart Intelligentie”

    1. Hallo Martin, dank je voor laten weten! Als het goed is, is het inmiddels hersteld en kun je het e-book weer downloaden. Laat je even weten als het nog steeds niet werkt? Dan stuur ik je het per e-mail. Veel leesplezier!
      HARTelijke groet, Henny

Schrijf een reactie

Inspiratie en coaching voor succesvolle nieuwetijds relatie

%d bloggers liken dit: