Events – Hart Weekend

Moeiteloos ZIJN | Emotionele Vrijheid

Tijdens een Hart Weekend nodig ik je uit om te ervaren hoe je leven meer moeiteloos kan, door eenvoudig te zijn met wat is, in jezelf en om je heen. Je krijgt de gelegenheid om eenvoudig een verbinding met jezelf, je hart te maken. En je kunt ontdekken hoe je diepe, intense en eerlijke verbinding schept met anderen. Niet gevangen door je emoties en gedachten, maar vrij op de vleugels van je emoties.

Zaterdag vindt er ‘s middags een introductie Heart Intelligence plaats, waarin de levensvisie die het fundament is van Heart IQ worden uitgelegd en enkele essentiële basis vaardigheden worden geoefend.

Zaterdag 14.00 – 18.00 uur
– Wet van Aantrekking & 3-stappen proces
– 4 bronnen van Vreugde
– Wetten van Groeps & Relatie Dynamiek
– kernvaardigheid: “tracken”
– kernvaardigheid: “responsiveness”
– kernvaardigheid: “ontvangen”

Zondag is er een Hart Cirkel met vooral “open ruimte”, gelegenheid om de diepte in te duiken en je emotionele bereik te onderzoeken en uit te breiden, helderheid te krijgen over blokkades of over wat je verlangen(s) en geïnspireerde actie in de richting van wat je wilt.

Zondag 10:00 – 18:00 uur
– afstemmen, op onszelf en op elkaar (“tune in”) > creëren van versterkt veld
– check in > volledig present zijn
– warming up oefeningen
– open ruimte*
– integratie oefeningen (met muziek)
– sluiting

* Tijdens “open ruimte” neemt (“claimt”) één deelnemer de ruimte (dat kan meerdere malen gebeuren) en de andere deelnemers steunen hem of haar. Zelf ontvangen de andere deelnemers in cirkel de medicijn van het proces waar ze getuige van zijn en dat ze met hun liefdevolle aandacht en respons ondersteunen.
Als je nog (nauwelijks) bekend bent met Hart Intelligentie / Hart Cirkels raad ik je aan om het hele weekend te komen, inclusief de introductie Heart IQ op zaterdag middag. Dit helpt je om optimaal te profiteren van de Hart Cirkel op zondag en geeft je handvatten die je onmiddellijk in je dagelijks leven kunt toepassen.
Het zaterdag middag programma is bedoeld als opmaat naar de zondag, zeker voor degenen die nog nooit aan een Hart Cirkel hebben deelgenomen, of die nog onbekend zijn met Hart Intelligentie. Of natuurlijk als je een opfrisser fijn vindt. Deze middag kan ook apart van de zondag gevolgd worden: als je eens wilt komen snuffelen, kom dan alleen de zaterdag middag.

Het tarief voor het weekend is € 120. Alleen zondag (Hart Cirkel) € 85.

Klik hier voor de agenda.

Schrijf een reactie

Inspiratie en coaching voor succesvolle nieuwetijds relatie

%d bloggers liken dit: