Wil je me steunen met een donatie?

Donatie? Waarom?

Geld … voor velen een “hot issue”. Een “heikel punt” in goed Nederlands. Voor sommigen bron van alle kwaad. Voor anderen het hoogste goed. Wat als geld in zichzelf iets neutraals is? Wat als we zelf kunnen kiezen hoe we het gebruiken in ons eigen leven?

Persoonlijk vind ik geld een gemakkelijk ruilmiddel en een eenvoudige manier om waarde uit te drukken. En met waarde bedoel ik iets heel persoonlijks. Wat iets waard is, is voor elk anders.

Ook mijn website is voor velen waardevol. Als dat ook voor jou zo is kun je je waardering, als je dat wilt, uitdrukken in geld. Door een donatie te doen. Gewoon, omdat je het fijn vindt om te doen, omdat dat goed voelt voor je. En ik vind het fijn om je blijk van waardering te ontvangen.

Help je mij?

Ik heb een speciaal verzoek als je wilt doneren: wil je bijdragen aan mijn actie om de vertaling en publicatie van mijn boek ‘De kunst van moeiteloos ZIJN’ in het Engels te financieren? Klik dan op de knop hieronder om naar mijn GoFundMe pagina te gaan. De pagina is in het Engels. Je kunt echter heel eenvoudig een donatie doen.

Wereldwijde publicatie van ‘The art of effortless BEING’ is een groot hartsverlangen. Fantastisch als ik daarbij je steun mag ontvangen!

Klik hier of op de afbeelding hieronder om te doneren.

https://www.gofundme.com/theartofeffortlessbeing

Dank je!

UPDATE

Niet iedereen beschikt over een credit card, of wil via een credit card doneren. Wil je zonder credit card wil doneren, dan kan dat ook via Paypal:

https://www.paypal.me/HennyCramers

Schrijf een reactie