Tarieven

Ontdek zonder kosten hoe ik je kan helpen

Klik hier om een kosteloos gesprek (telefonisch of online) aan te vragen waarin we bespreken hoe je je relatie tot een succes kunt maken en we onderzoeken hoe ik je kan helpen.

Nadat je aanvraag door mij is ontvangen bekijk ik of wij een goede match zijn en ik de beste coach ben voor jouw vragen. Als dat antwoord JA is plannen we een datum en tijd voor het gesprek.

Ben ik niet de juiste persoon om je te helpen dan laat ik je dat weten en geef ik je suggesties voor andere mogelijkheden om goede ondersteuning te krijgen.

Neem even de tijd om het formulier goed in te vullen. Hoe beter ik weet wat je knelpunten en vragen zijn, hoe beter ik kan beoordelen of ik je kan helpen.

NB1  Bij relatie vragen is ook individuele coaching zeer waardevol. Zelfs als je partner (nog) geen belangstelling heeft voor coaching, kan het je veel opleveren om (eerst) individuele gesprekken te hebben.
En als jij en je partner beiden opteren voor coaching, dan zijn één of meerdere individuele sessies vaak de beste start en een goede voorbereiding op partner sessies.
Bedenk: het gaat in de eerste plaats om wat JIJ anders kunt doen in de relatie, hoe JIJ de beste versie van jezelf kunt in kunt brengen in wat je samen met je partner hebt!

NB2  In het overzicht van het aanbod vind je geen “losse” sessies. Ik heb in de loop van de jaren gezien dat mensen die kiezen voor langer durende begeleiding de beste resultaten halen. Verandering gebeurt niet “over night”. Verandering vraagt herhaling. Vraagt training. Ik kies ervoor met mensen te werken die werkelijk ervoor willen gaan om hun relatie tot een succes te maken.

Deze respons uit een “dank je” bericht van één van mijn klanten illustreert mijn keuze om te  werken met mensen die langer met mij aan de slag  willen:

“Je sessies hebben veel waarde voor mij, en dat realiseer ik me nu meer dan in het begin … je geeft veel om de weg te wijzen naar datgene wat essentieel is …”
Ook Tineke Rensen, zelf ondernemerscoach, werkt al langer samen met mij. Zij deelt haar ervaring in deze video:

Aanvullend schreef ze me nog het volgende over wat de samenwerking met mij haar onder meer heeft opgeleverd:

“Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, meer compassie naar andere mensen toe, meer vertrouwen in mezelf. Ik kan gemakkelijk omgaan met situaties waarbij onduidelijk is waar het naar toe gaat. Ik heb een groot deel van de controle los gelaten en kan beter in het moment zijn waardoor er veel minder gedoe is als er weer een hectisch periode is in mijn leven.”

Krijg gratis tips voor eerste verbeteringen

Vraag een kosteloos advies gesprek aan als je wilt weten hoe je relatie kunt redden of verbeteren. Tijdens dat gesprek krijg je tips die je zelf kunt toepassen en bespreken we of wij een match zijn voor een intensieve en succesvolle samenwerking. Klik op de knop hieronder om een gesprek aan te vragen.

Gesprek aanvragen - relatie redden of verbeteren

Tot slot
Als de tarieven die je hier ziet voor jou / jullie een belemmering zijn, nodig ik je uit om je eerst af te vragen wat die belemmering is.
Vind je de tarieven simpelweg te hoog? Heb je deze bedragen niet over voor coaching? Dat begrijp ik, niet iedereen wil een dergelijke investering doen. Dan zijn mijn diensten wellicht niet het juiste voor jou.
Of vind je het de investering wel waard, maar heb je nu de middelen niet? Je bent er niet mee gediend uitgaven te doen die niet stroken met je financiële situatie. In dat geval nodig ik je uit om je af te vragen of je werkelijk de middelen niet hebt, of dat het een kwestie is van prioriteiten in je uitgaven. Hoe dan ook is het wijs om te wachten totdat je financiële situatie zodanig is dat je je deze investering met een ontspannen gevoel kunt en wilt permitteren. Indien de tarieven gezien je financiële situatie geen gezonde investering zijn kun je je vragen hier op de website voorleggen (dat kun je anoniem, onder een schuilnaam doen) – onder elk blog is er de gelegenheid om te reageren.

Onderstaande diensten zijn inclusief WhatsApp ondersteuning en opnames van elke sessie (bij online coaching).

Individuele Coaching Online (sessie 1,5 uur)
 • wekelijkse sessies
  – periode 1 maand             €    540     per mnd
  – periode 3 maanden       €    495     per mnd of € 1395 ineens
 • traject    8 sessies  (periode:     5 maanden)
  – betaling ineens                €   1280
  – of vier termijnen van    €      345
 • traject 16 sessies  (periode:  12 maanden)
  – betaling ineens                €    2250
  – of acht termijnen van  €       297
Relatie Coaching – partner sessies online (sessie 1,5 uur)
 • tweewekelijkse sessies
  – periode 3 maanden         €      390     per mnd of € 1080 ineens
  – periode 6 maanden         €      354     per mnd of €  1950 ineens
 • traject     6 sessies   (periode:    4 maanden)
  – betaling ineens                   €   1260
  –  of drie termijnen van     €      450
 • traject  12 sessies  (periode:    9 maanden)
  – betaling ineens                   €   2400
  – of zes termijnen van         €       420 per mnd
Relatie Coaching – partner sessie in praktijk (sessie 2 uur)
 • traject 4 sessies  (periode:    3 maanden)
  – betaling ineens                   €   1080
  – of twee termijnen van    €     570
 • traject 8 sessies   (periode:   7 maanden)
  – betaling ineens                   €   1950
  – of vier termijnen va          €      540
Relatie Coaching – intensive aan huis
 • middag sessie  (3 uur)*     €   480  en reisvergoeding € 0,30 per km
  mogelijke uitloop tot max 4 uur – starttijd tussen 13:00 en 14:00

Tarieven inclusief BTW

De GROTE Letters
 • BETALING Na het maken van een afspraak ontvang je per e-mail een bevestiging en factuur, betaling vóór de (eerste) afspraak.
  Bedragen voor trajecten zijn in hun geheel vóóraf te voldoen, of in het begin van de eerste maanden bij betaling in termijnen.
 • GARANTIE  Ben je  tijdens (of na) een sessie niet tevreden over wat je ontvangt (hebt ontvangen), dan kun je je geld terugvragen. Je krijgt het terug zonder dat ik met je in discussie ga.
  Ik verwacht – in lijn met de afspraak die ik tijdens het begin van onze samenwerking met je maak – dat je tijdens een gesprek kenbaar maakt als het niet loopt zoals je wenst en zo ook jouw verantwoordelijkheid neemt dat je krijgt wat je wilt.
  Je kunt je geld terugvragen tot 48 uur na het gesprek.
  Ik zal je wel drie vragen stellen:
  1) Weet je zeker dat je niet tevreden bent vanwege wat door mij is geleverd? (dit is een uitnodiging om eerlijk te zijn met jezelf over je mogelijk eigen aandeel in dat je niet tevreden bent)
  > als het antwoord “ja” is (“daar ben ik zeker van”)
  2) Wat maakte dat je niet tijdens het gesprek kenbaar hebt gemaakt dat het niet naar je wens verliep?
  (daar ben ik simpelweg nieuwsgierig naar)
  3) Vind je dat je het hele bedrag terug wilt ontvangen, of een deel? (in het laatste geval: welk bedrag wil je terug ontvangen?)
  Nogmaals: ik ga niet in discussie over de antwoorden op deze vragen, ze zijn voor mij een gegeven.
 • NODIG Voor online sessies heb je het volgende nodig:
  • goede (snelle) internetverbinding
  • computer of laptop met webcam, microfoon en speakers of koptelefoon / headset,
   of een tablet of smart phone met camera en Wi-Fi verbinding

 

KvK nummer:        70494584
IBAN:                         NL88ASNB0706860888
                                       tnv Henny Cramers

Inspiratie en coaching voor succesvolle nieuwetijds relatie

%d bloggers liken dit: