Creatief SUCCES ~ YOUniqueDO

YOUniqueDO - Creativity Coaching

Creatief SUCCES in de stroom van inspiratie

Creativiteit is je unieke zelf uitdrukken in je activiteiten. Het maakt niet uit of je dat werk noemt, of hobby, of kunst. Succes is plezier en voldoening hebben in wat je doet. Ongeacht het aanzien of de waarde ervan in de ogen van anderen.

Ons lichaam wil bewegen, onze hersenen willen denken, het is een aspect van ons wezen om te willen doen, maken, ontdekken, creëren. Mindfulness, stil worden, naar binnen keren, leidt niet naar niets doen, maar brengt ons in contact met de impulsen die ons van binnen uit in beweging brengen. Inspiratie die richting geeft aan onze niet te stuiten levensenergie.

YOUniqueDO – jouw unieke weg is moeiteloos

Doe wat je graag doet. Je hart volgen betekent dat je doet waar je zin in hebt, wat goed voelt en niet doet waar je geen zin in hebt, wat niet goed voelt. Succes wordt het snelst (en meest plezierig!) bereikt via de weg van de minste weerstand.

Je voor- en afkeuren (je innerlijk kompas) vertellen je wat die weg voor jou is. Niemand anders kan dat voor je weten (ook je coach niet ;-)). De manier waarop anderen hun successen behaalden zeggen niets over hoe jij jouw dromen het meest moeiteloos tot werkelijkheid brengt. Jouw verlangens zijn uniek, en de weg ernaar toe evenzeer.

Creativity Coaching

Coaching om jouw unieke weg te volgen, om jouw eigen-wijze keuzes te maken. Om in te pluggen op de levensenergie en de innerlijke wijsheid die de weg naar jouw succes moeiteloos maken.

Ik help je om de deuren van inspiratie open te zetten. Ik help je om helder te hebben wat succes voor JOU is. Ik help je om het verschil te zien tussen WILLEN en MOETEN, tussen willen en HOREN, en tussen willen en KUNNEN. Ik help je om de kracht van KIEZEN te ervaren en volledig verantwoordelijkheid te nemen voor de koers van je leven.

Ik leer je in elk moment te weten wat je werkelijk wilt en onderscheid te maken tussen je diepste verlangens, jouw vuur en je conditionering en het imago waarmee een deel van je zich mee identificeert. Ik leer je te voelen wat energie genereert en wat energie vreet. En ik help je te vertrouwen dat jouw unieke gaven vanzelf tot bloei komen als je doet wat jou het meeste plezier geeft.

Vitaliteit Coaching

Om te kunnen creëren heb je energie nodig. Om je passie te kunnen volgen heb je energie nodig. En soms missen we die energie. Vitaliteit en creativiteit gaan hand in hand. Vitaliteit en succes gaan hand in hand. Verre van moeiteloos tegen de stroom in zwemmen en teleurstellingen kunnen ons beroven van die energie en vitaliteit. Kunnen ons uitputten. Opbranden. Als je het gevoel hebt dat de je energie opraakt, dat je de bodem nadert, of misschien zelfs de bodem hebt geraakt, dan is het zaak eerst je energieniveau weer op peil te brengen. En een einde te maken aan energie verslinders. Klik hier als herstel van je vitaliteit voor jou eerst aandacht vraagt.

Nieuwsgierig?

Voel je vrij om direct te bellen en te ontdekken of je zin hebt samen met me aan de slag te gaan. Mijn nummer is 06 – 242 131 33. Of vraag mij jou te bellen:

Bel mij

Inspiratie en coaching voor succesvolle nieuwetijds relatie

>
%d bloggers liken dit: