Aanvraag advies gesprek (geen kosten)

Top dat je op deze pagina bent! Je wilt je relatie redden of verbeteren. Je wilt kijken wat je daar zelf al aan kunt doen, of je wilt samen met je partner aan de slag. Je bent klaar om stappen te zetten!

Er rest nog één stap naar een kosteloos advies gesprek met mij over hoe je je relatie weer een beter vaarwater brengt. Over hoe de liefde voor elkaar weer vrij kan stromen.

Klik op de knop onder de optie die voor jou of jullie van toepassing is. Je komt dan op een pagina met een aantal vragen. Je antwoorden helpen mij om te beoordelen hoe ik je het beste van dienst kan zijn. Nadat je je antwoorden hebt verzonden, hoor je zo snel mogelijk van mij. Klik onder de kolom die op jou van toepassing is op de knop om de vragen te beantwoorden.

[one_third padding=”0 0 0 20px”]

Individueel

Het is je duidelijk dat het niet goed werkt in je relatie. Je weet niet meer wat je nog kunt doen om het weer goed te hebben met elkaar. Je partner staat nu niet open om samen hulp te vragen en/of je wilt eerst onderzoeken wat je ZELF kunt doen om je relatie te verbeteren. Je bent nieuwsgierig hoe wat JIJ kunt inbrengen om de relatie nieuw leven in te blazen en jullie weer nader tot elkaar te brengen.

Wil je een kosteloos gesprek over wat jij zelf al kunt doen om je relatie te verbeteren?

Ja, ik wil

[/one_third]

[one_third padding=”0 0 0 20px”]

Samen

Jullie zijn helder dat het zo niet verder kan of dat je het beter wilt dan het nu gaat. Jullie willen daar samen aan werken en staan open voor gezamenlijke relatiecoaching. Het gaat niet goed, maar jullie zijn wel nog in gesprek. Je wilt de passie terug. Jullie zijn benieuwd of jullie in 2 maanden tijd je relatie met het Relatie Succes Training Programma  weer naar een ander niveau kunnen brengen.

Willen jullie een gratis gesprek over hoe jullie je relatie samen tot een succes kunnen maken?

Ja, wij willen

[/one_third]

[one_third_last padding=”0 0 0 20px”]

Crisis

Het gaat echt niet meer. Jullie kunnen elkaar nauwelijks meer bereiken. Bij het minste vliegt de vlam in de pan. Of jullie hebben je teruggetrokken achter een metersbrede muur. Wellicht vraagt één van jullie zich af of het tijd is om er een punt achter te zetten. Je weet niet hoe verder. Er is eerst intensieve hulp nodig om weer in gesprek te komen en een plan uit te stippelen.

Willen jullie het nog een kans geven? Zijn jullie klaar voor een eerlijk gesprek over hoe je uit het dal klimt?

Ja, bel ons snel

[/one_third_last]

Inspiratie en coaching voor succesvolle nieuwetijds relatie

>
%d bloggers liken dit: